GÖKLERİN BİLGELİĞİ OKULU
2006-2007 Eğitim Programı
Astroloji alanında disiplinli ve geniş perspektifli bir eğitim almak isteyenler için, Ekim ayında başlayacak yeni eğitim dönemimizle ilgili bilgiler sunmak istiyorum.
Bu yıl da geçtiğimiz dönemde olduğu gibi, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere, iki ayrı başlangıç sınıfı oluşturmayı düşünüyoruz. Böylece öğrenciler zamanlarını daha kolay ayarlayabiliyorlar. Her sınıfı maksimum 14 kişi olarak planlıyoruz. Bu yılki programda, başlangıç seviyesi yanında, ileri 1 ve ileri 2 sınıfları da bulunmakta.
Bu programın yanında Çarşamba akşamları Klasik Astroloji dersleri de yer alacak. Bu programa başlangıç seviyesini tamamlamış öğrencileri almayı tercih ediyoruz. Sınıflarla ilgili başvuru, önkayıtları aşağıda verilen e-postalarla yapabilirsiniz.
Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da, başlangıç seviyesindeki yeni öğrenciler otomatik olarak ISAR (International Society for Astrological Research) organizasyonuna üye olacaklar ve uluslararası astroloji dünyasını daha yakından takip edecekler. ISAR’ın ülkemizdeki sitesi www.isarastrologytr.com Buna ek olarak önümüzdeki dönemde öğrencilerimiz ISAR’ın düzenlediği Ustalık sınavını (Competency Skills Exam) ülkemizde de alabileceklerdir. Bu konuda hazırlık yapılmaktadır.
Önümüzdeki aylarda aktif hale gelecek olan Göklerin Bilgeliği Okulu websitesi öğrencilerin eğitim programlarını tamamlayıcı yönde zengin bir içerik sunacaktır. Öğrencilerimiz okulun kendi forum alanını kullanabilmekte. Bu olanak öğrenci-eğitmen ilişkisini sürekli kılmaktadır.
Astroloji’ye yeni adımlar atanlar için
Başlangıç seviyesi dersleri: (24 hafta)
Astroloji’ye yeni başlayanlar için temel teşkilen bu programda, öğrenciler astrolojik haritanın yorumlanması yönünde dersler almaktadır. Bu program haftada 3 saat, Cumartesi ya da Pazar günleri sunulmaktadır. Program sonunda öğrenciler bir doğum haritasını doğru ve sistemli biçimde yorumlama aşamasına gelmektedir. Bu amaçla eğitim şu ana başlıklarda dersler sunmaktadır:
Oryantasyon dersleri
Haritaya genel bakış (Elementler, nitelikler, polariteler, vurgular, harita tipleri)
Güneş/Ay ilişkisi
Burçlar
Evler
Gezegenler
Açılar, Açı kalıpları
Ay düğümleri
Yorumlama atölye çalışmaları
Hesaplama
Bu programın sonunda öğrenciler Temel Bilgiler ve Hesaplama sınavlarını alarak İleri 1 seviyesine devam edebilirler.
İleri 1 sınıfı (24 hafta)
Bu aşamada, yorumlama konusunda temel bilgilere sahip öğrenciler üç ana bölümde dersler alırlar. Bu bölümler
Astronomi
Öngörüm teknikleri
Ve İlişkiler Analizi’dir.
Öngörüm teknikleri bölümünde İlerletimler, Transitler, Güneş Dönüşü ve diğer döngü haritaları üzerinde teorik ve pratik bilgiler alır ve uygulama yaparlar.
İlişkiler analizinde, Astrolojide insan ilişkileri ve ilişki psikolojisini ele alan teknikler üzerinde durulur. Sinastri, Kompozit ve Davison harita teknikleri sayesinde ilişkilerin yapısı, eğilimleri ve yaşam içinde ortaya çıkan olaylar, temalar konu edilir.
Bu bölümdeki öğrenciler Astronomi ve Astronomi/Astroloji tarihi konularında iki ayrı ödev hazırlarlar.
İleri 2 sınıfı (20 hafta)
Son sınıf öğrencilerin ulaştıkları bilgileri en kapsamlı biçimde kullanabilecekleri ileri teknikleri içerir. Bu seviyeye gelen öğrencilerin daha önce yapılan Temel Bilgiler sınavından en az 70/100 almaları gerekiyor.
Bu teknikler hem harita yorumunda ustalaşmak ve uzmanlaşmak için gereklidir. Bir haritanın düzeltilmesi (rektifikasyon) her zaman öğrenciler için uygulama açısından en önemli aşamadır. Hayatın önemli tarihleri üzerinden, belirli bir zaman aralığında verilen haritanın akslarının bulunması tüm bilgilerin temelinin sağlamlaştırılmasını gerektirir.
İlk defa John Addey tarafından öne sürülen ve haritada açıların dinamik biçimde ele alınmasını konu olan Harmonik Teorisi, Sayıların kullanımına ilişkilidir. Böylece öğrenciler bir astrolojik haritanın değişik sayılarla nasıl bir titreşim oluşturduğunu görebilirler.
Ortanoktalar, Astroloji’nin neredeyse tüm dallarında kullanılan analitik bir tekniktir ve haritanın içindeki geometriyi görmemizi sağlar. Ortanokta ağaçları harita yorumunda bize çok önemli bilgiler sunar. Ortanoktaların transit ve ilerletimlerle bir arada ele alınması sayesinde daha yüksek düzeyde rafine bir yoruma ulaşabiliriz.
İleri 2 seviyesinde aynı zamanda Dünya/Politik Astroloji’ye giriş dersleri de sunulmaktadır.
Bu seviyede seçim astrolojisi, belirli bir olayı uygun zamanda başlatmak, kişinin hayatı içinde bu olayların anlamı ve gücü üzerinde yoğunlaşmamıza yardımcı olur.
Bu yıl aynı zamanda ilk defa ileri 2 seviye derslerinin sonunda Astroloji’de Araştırma Yöntemleri yanında, Mitoloji ve Hermetik felsefe üzerine konular işlenecektir. Göklerin Bilgeliği Okulu’nda amacımız öğrencilerimizin sadece sağlam bir donanıma sahip olmaları yanında onlara bu kadim bilgilerin orijini ve felsefesi yönünde aydınlatmaktadır. Bu eğilim sadece ileri seviyede değil, tüm eğitim programı içinde ortaya konulmaktadır.
Ansiyen Yunan, Ortaçağ ve Rönesans Astroloji Dersleri
2001 yılından bu yana süregelen Klasik Astroloji eğitiminde bu yıl bazı değişikliklere giderek, özgün bir program çerçevesi oluşturmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yıllarda Stoa felsefesi, Kehanet ve Astroloji ile bağlantıları üzerine geniş bir okuma sürecinden sonra, birikimlerimi Göklerin Bilgeliği kitabımın son bölümünde, Ne kadar Özgürüz ? başlıklı bölümde okurlarla paylaşmak istemiştim. Bu yıllar içinde, okuma alanlarım yeni noktalara uzandı. Bir yandan Spinoza (1632-1677) Muhiddin-i Arabi’nin Logos doktrini (1165-1240), Sufizm ve özellikle Mevlana daha fazla ilgimi çekerken, ister istemez Astroloji’ye bakış açımda da yeni farkındalıklar yaşıyorum.
Bu eğitim programı Astroloji’nin zengin geçmişinden miras aldığımız uygulamaları günümüz dünyasında nasıl ele alabileceğimizi hedef alıyor. Programa katılmak isteyenlerin temel astroloji bilgilerine sahip olmaları gerekmektedir. Göklerin Bilgeliği kitabımda detaylı biçimde incelediğim tüm konuların uygulamalarına yer vereceğiz.
Ansiyen Yunan Astrolojisinin ortaya koyduğu bilgiler bir kişinin hayatında sadece ruhsal yönelimlerinin yanında o kişinin elde edebileceği temel özellikleri, hayatındaki yükselişleri ve düşüşleri açık ve net biçimde ortaya koyar. Ortaçağ ve Rönesans dönemi teknikleri bu temeller üzerine kuruludur. Bu programın içeriğini Göklerin Bilgeliği kitabı çerçevesinde bulabilirsiniz.
Ancak bu programın amacı sadece teknik bilgiler sunmak değil, aynı zamanda hermetik bilgiler paralelinde bir yaşam felsefesi geliştirmektir. Bu nedenle ders içeriğinde bazı temel okumalara da yer verilecektir. Ebu Meşar, The Abbreviation of the Introduction to Astrology, çev. Charles Burnett, Tetrabiblos, Ptoleme, Ashmand versiyonu, I. III. ve IV. kitaplardan bölümler, The Judgement of Nativities, Ebu Ali El Hayat, Late Classical Astrology, Paulos Alexandrinus, Liber Hermetica, Hermes Trismegistus, Tools and Techniques of Medieval Astrologer, Robert Zoller, I, II, III, Fixed Stars, Bernadette Brady bu kaynaklardan bazılarıdır.
Ders Saatleri
Bu yılki programda derslerin işlenme zamanları şöyle olacaktır.
Sınıflar/Günler CUMARTESİ PAZAR ÇARŞAMBA
Sabah Öğleden sonra Sabah Öğleden sonra Akşam
Başlangıç A İleri 1 A İleri 1 B Başlangıç B Klasik Astroloji
İleri 2
Sabah dersleri 10:00-13:15, Öğleden sonra dersleri 15:00-18:15, akşam dersleri 19:30-22:45 arasındadır. Dersler Moda'da yapılmaktadır.
Sertifikasyon
İleri 2 seviyesi sonunda öğrencilerimiz Yorumlama Projesini tamamlayarak, belirli bir başarı seviyesine ulaşırlar. Sertifikasyon için istenen başarı önceki sınavlarının toplamı ile birlikte 70/100'dür. Bu aşamada ödevlerin tamamlanmış olması gerekir. Bu başarı puanında ağırlık Hesaplama (%20), Temel Bilgiler (%30), Yorumlama Projesi (%50) şeklindedir.
Burs olanağı:
Her yıl, başlangıç seviyesinde Temel Bilgiler ve Hesaplama sınavlarında en yüksek notları alan öğrencimize, ileri seviye 1. sınıfta %50 burs olanağı sağlıyoruz. Bu yıl Murat Sağlam bu bursu almaya hak kazandı. Kendisini tekrar tebrik ediyoruz.
Eğitmenler:
R. Hakan Kırkoğlu DFAstrolS-ISAR-CAP
Pınar Asöcal, Cert. Faculty 1955 yılında Ankara’da doğdu. ABD Michigan Kalamazoo College’da Ekonomi bölümünden lisans ve Michigan University’de Ekonometri bölümünden yüksek lisan derecesi kazandı. 1979’a mali analist olarak başladığı iş yaşamı boyunca finans ve yapı sektöründe üst düzey yönetici olarak çalıştı. 2003 yılında Hakan Kırkoğlu’nun eğitim programını Yorumlama Projesi’nde birinci gelerek bitirdi. Pınar Asöcal Faculty of Astrological Studies’te sertifika bölümünü tamamlamış Diploma seviyesinde çalışmalarına devam etmektedir. Bir çocuk annesidir.
Meltem Tolunay 1968 yılında Ankara’da doğdu. ODTÜ İşletme Bölümü’nden lisans ve Ingiltere, Lancaster University Department of Accounting and Finance bölümünden yüksek lisans derecesi kazanmıştır. 1995 yılında İnsan Kaynakları bölümünde yönetici olarak çalışmaya başlamış, Marmara Universitesi Insan Kaynakları ve Geliştirme Bölümünde de yüksek lisans derecesi almıştır. 2002 yılında Hakan Kırkoğlu’nun eğitim programını birincilikle tamamlayan Meltem Sözübir, aynı zamanda webte (www.onceekmek.com) Edebiyat dergilerinde yazılar yazmakta ve Faculty of Astrological Studies’in sertifika bölümü sınavlarını almaktadır. Evli ve ikiz çocuk annesidir
Eğitim ücreti aylık 225 YTL + KDV’dir.
Ön kayıt yaptırabilirsiniz
Bu yılki eğitim programı Amerikalı astrolog Robert Corre’nin 8 Ekim’de sunacağı seminerle açılacaktır. Bu seminerle ilgili bilgileri için tıklayınız
Dersler 14 Ekim günü başlıyor. Ancak önkayıt yaptıran öğrenciler birlikte, daha önce bir tanışma toplantısı düzenleyeceğiz.
Başlangıç seviyesine ön kayıt yaptırmak için lütfen konu kısmına GB2006/07 yazarak e-posta gönderiniz. E-postanızda adınız, soyadınız, telefon numaranızla birlikte, kendinizi tanıtarak, Astroloji öğrenme hedeflerinizden ve arzularınızdan söz ediniz. E-posta için tıklayınız.
Ansiyen Yunan, Ortaçağ ve Rönesans Astroloji Derslerine kayıt yaptırmak için lütfen konu kısmına Klasik2006 yazarak, kendinizi tanıtan bir e-posta gönderiniz ve iletişim bilgilerinizi ekleyiniz. E-posta için tıklayınız.
Teşekkür ederiz.
Göklerin Bilgeliği Okulu
GÖKLERİN BİLGELİĞİ OKULU
2006-2007 Eğitim Programı
Astroloji alanında disiplinli ve geniş perspektifli bir eğitim almak isteyenler için, Ekim ayında başlayacak yeni eğitim dönemimizle ilgili bilgiler sunmak istiyorum.
Bu yıl da geçtiğimiz dönemde olduğu gibi, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere, iki ayrı başlangıç sınıfı oluşturmayı düşünüyoruz. Böylece öğrenciler zamanlarını daha kolay ayarlayabiliyorlar. Her sınıfı maksimum 14 kişi olarak planlıyoruz. Bu yılki programda, başlangıç seviyesi yanında, ileri 1 ve ileri 2 sınıfları da bulunmakta.
Bu programın yanında Çarşamba akşamları Klasik Astroloji dersleri de yer alacak. Bu programa başlangıç seviyesini tamamlamış öğrencileri almayı tercih ediyoruz. Sınıflarla ilgili başvuru, önkayıtları aşağıda verilen e-postalarla yapabilirsiniz.
Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da, başlangıç seviyesindeki yeni öğrenciler otomatik olarak ISAR (International Society for Astrological Research) organizasyonuna üye olacaklar ve uluslararası astroloji dünyasını daha yakından takip edecekler. ISAR’ın ülkemizdeki sitesi www.isarastrologytr.com Buna ek olarak önümüzdeki dönemde öğrencilerimiz ISAR’ın düzenlediği Ustalık sınavını (Competency Skills Exam) ülkemizde de alabileceklerdir. Bu konuda hazırlık yapılmaktadır.
Önümüzdeki aylarda aktif hale gelecek olan Göklerin Bilgeliği Okulu websitesi öğrencilerin eğitim programlarını tamamlayıcı yönde zengin bir içerik sunacaktır. Öğrencilerimiz okulun kendi forum alanını kullanabilmekte. Bu olanak öğrenci-eğitmen ilişkisini sürekli kılmaktadır.
Astroloji’ye yeni adımlar atanlar için
Başlangıç seviyesi dersleri: (24 hafta)
Astroloji’ye yeni başlayanlar için temel teşkilen bu programda, öğrenciler astrolojik haritanın yorumlanması yönünde dersler almaktadır. Bu program haftada 3 saat, Cumartesi ya da Pazar günleri sunulmaktadır. Program sonunda öğrenciler bir doğum haritasını doğru ve sistemli biçimde yorumlama aşamasına gelmektedir. Bu amaçla eğitim şu ana başlıklarda dersler sunmaktadır:
Oryantasyon dersleri
Haritaya genel bakış (Elementler, nitelikler, polariteler, vurgular, harita tipleri)
Güneş/Ay ilişkisi
Burçlar
Evler
Gezegenler
Açılar, Açı kalıpları
Ay düğümleri
Yorumlama atölye çalışmaları
Hesaplama
Bu programın sonunda öğrenciler Temel Bilgiler ve Hesaplama sınavlarını alarak İleri 1 seviyesine devam edebilirler.
İleri 1 sınıfı (24 hafta)
Bu aşamada, yorumlama konusunda temel bilgilere sahip öğrenciler üç ana bölümde dersler alırlar. Bu bölümler
Astronomi
Öngörüm teknikleri
Ve İlişkiler Analizi’dir.
Öngörüm teknikleri bölümünde İlerletimler, Transitler, Güneş Dönüşü ve diğer döngü haritaları üzerinde teorik ve pratik bilgiler alır ve uygulama yaparlar.
İlişkiler analizinde, Astrolojide insan ilişkileri ve ilişki psikolojisini ele alan teknikler üzerinde durulur. Sinastri, Kompozit ve Davison harita teknikleri sayesinde ilişkilerin yapısı, eğilimleri ve yaşam içinde ortaya çıkan olaylar, temalar konu edilir.
Bu bölümdeki öğrenciler Astronomi ve Astronomi/Astroloji tarihi konularında iki ayrı ödev hazırlarlar.
İleri 2 sınıfı (20 hafta)
Son sınıf öğrencilerin ulaştıkları bilgileri en kapsamlı biçimde kullanabilecekleri ileri teknikleri içerir. Bu seviyeye gelen öğrencilerin daha önce yapılan Temel Bilgiler sınavından en az 70/100 almaları gerekiyor.
Bu teknikler hem harita yorumunda ustalaşmak ve uzmanlaşmak için gereklidir. Bir haritanın düzeltilmesi (rektifikasyon) her zaman öğrenciler için uygulama açısından en önemli aşamadır. Hayatın önemli tarihleri üzerinden, belirli bir zaman aralığında verilen haritanın akslarının bulunması tüm bilgilerin temelinin sağlamlaştırılmasını gerektirir.
İlk defa John Addey tarafından öne sürülen ve haritada açıların dinamik biçimde ele alınmasını konu olan Harmonik Teorisi, Sayıların kullanımına ilişkilidir. Böylece öğrenciler bir astrolojik haritanın değişik sayılarla nasıl bir titreşim oluşturduğunu görebilirler.
Ortanoktalar, Astroloji’nin neredeyse tüm dallarında kullanılan analitik bir tekniktir ve haritanın içindeki geometriyi görmemizi sağlar. Ortanokta ağaçları harita yorumunda bize çok önemli bilgiler sunar. Ortanoktaların transit ve ilerletimlerle bir arada ele alınması sayesinde daha yüksek düzeyde rafine bir yoruma ulaşabiliriz.
İleri 2 seviyesinde aynı zamanda Dünya/Politik Astroloji’ye giriş dersleri de sunulmaktadır.
Bu seviyede seçim astrolojisi, belirli bir olayı uygun zamanda başlatmak, kişinin hayatı içinde bu olayların anlamı ve gücü üzerinde yoğunlaşmamıza yardımcı olur.
Bu yıl aynı zamanda ilk defa ileri 2 seviye derslerinin sonunda Astroloji’de Araştırma Yöntemleri yanında, Mitoloji ve Hermetik felsefe üzerine konular işlenecektir. Göklerin Bilgeliği Okulu’nda amacımız öğrencilerimizin sadece sağlam bir donanıma sahip olmaları yanında onlara bu kadim bilgilerin orijini ve felsefesi yönünde aydınlatmaktadır. Bu eğilim sadece ileri seviyede değil, tüm eğitim programı içinde ortaya konulmaktadır.
Ansiyen Yunan, Ortaçağ ve Rönesans Astroloji Dersleri
2001 yılından bu yana süregelen Klasik Astroloji eğitiminde bu yıl bazı değişikliklere giderek, özgün bir program çerçevesi oluşturmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yıllarda Stoa felsefesi, Kehanet ve Astroloji ile bağlantıları üzerine geniş bir okuma sürecinden sonra, birikimlerimi Göklerin Bilgeliği kitabımın son bölümünde, Ne kadar Özgürüz ? başlıklı bölümde okurlarla paylaşmak istemiştim. Bu yıllar içinde, okuma alanlarım yeni noktalara uzandı. Bir yandan Spinoza (1632-1677) Muhiddin-i Arabi’nin Logos doktrini (1165-1240), Sufizm ve özellikle Mevlana daha fazla ilgimi çekerken, ister istemez Astroloji’ye bakış açımda da yeni farkındalıklar yaşıyorum.
Bu eğitim programı Astroloji’nin zengin geçmişinden miras aldığımız uygulamaları günümüz dünyasında nasıl ele alabileceğimizi hedef alıyor. Programa katılmak isteyenlerin temel astroloji bilgilerine sahip olmaları gerekmektedir. Göklerin Bilgeliği kitabımda detaylı biçimde incelediğim tüm konuların uygulamalarına yer vereceğiz.
Ansiyen Yunan Astrolojisinin ortaya koyduğu bilgiler bir kişinin hayatında sadece ruhsal yönelimlerinin yanında o kişinin elde edebileceği temel özellikleri, hayatındaki yükselişleri ve düşüşleri açık ve net biçimde ortaya koyar. Ortaçağ ve Rönesans dönemi teknikleri bu temeller üzerine kuruludur. Bu programın içeriğini Göklerin Bilgeliği kitabı çerçevesinde bulabilirsiniz.
Ancak bu programın amacı sadece teknik bilgiler sunmak değil, aynı zamanda hermetik bilgiler paralelinde bir yaşam felsefesi geliştirmektir. Bu nedenle ders içeriğinde bazı temel okumalara da yer verilecektir. Ebu Meşar, The Abbreviation of the Introduction to Astrology, çev. Charles Burnett, Tetrabiblos, Ptoleme, Ashmand versiyonu, I. III. ve IV. kitaplardan bölümler, The Judgement of Nativities, Ebu Ali El Hayat, Late Classical Astrology, Paulos Alexandrinus, Liber Hermetica, Hermes Trismegistus, Tools and Techniques of Medieval Astrologer, Robert Zoller, I, II, III, Fixed Stars, Bernadette Brady bu kaynaklardan bazılarıdır.
Ders Saatleri
Bu yılki programda derslerin işlenme zamanları şöyle olacaktır.
Sınıflar/Günler CUMARTESİ PAZAR ÇARŞAMBA
Sabah Öğleden sonra Sabah Öğleden sonra Akşam
Başlangıç A İleri 1 A İleri 1 B Başlangıç B Klasik Astroloji
İleri 2
Sabah dersleri 10:00-13:15, Öğleden sonra dersleri 15:00-18:15, akşam dersleri 19:30-22:45 arasındadır. Dersler Moda'da yapılmaktadır.
Sertifikasyon
İleri 2 seviyesi sonunda öğrencilerimiz Yorumlama Projesini tamamlayarak, belirli bir başarı seviyesine ulaşırlar. Sertifikasyon için istenen başarı önceki sınavlarının toplamı ile birlikte 70/100'dür. Bu aşamada ödevlerin tamamlanmış olması gerekir. Bu başarı puanında ağırlık Hesaplama (%20), Temel Bilgiler (%30), Yorumlama Projesi (%50) şeklindedir.
Burs olanağı:
Her yıl, başlangıç seviyesinde Temel Bilgiler ve Hesaplama sınavlarında en yüksek notları alan öğrencimize, ileri seviye 1. sınıfta %50 burs olanağı sağlıyoruz. Bu yıl Murat Sağlam bu bursu almaya hak kazandı. Kendisini tekrar tebrik ediyoruz.
Eğitmenler:
R. Hakan Kırkoğlu DFAstrolS-ISAR-CAP
Pınar Asöcal, Cert. Faculty 1955 yılında Ankara’da doğdu. ABD Michigan Kalamazoo College’da Ekonomi bölümünden lisans ve Michigan University’de Ekonometri bölümünden yüksek lisan derecesi kazandı. 1979’a mali analist olarak başladığı iş yaşamı boyunca finans ve yapı sektöründe üst düzey yönetici olarak çalıştı. 2003 yılında Hakan Kırkoğlu’nun eğitim programını Yorumlama Projesi’nde birinci gelerek bitirdi. Pınar Asöcal Faculty of Astrological Studies’te sertifika bölümünü tamamlamış Diploma seviyesinde çalışmalarına devam etmektedir. Bir çocuk annesidir.
Meltem Tolunay 1968 yılında Ankara’da doğdu. ODTÜ İşletme Bölümü’nden lisans ve Ingiltere, Lancaster University Department of Accounting and Finance bölümünden yüksek lisans derecesi kazanmıştır. 1995 yılında İnsan Kaynakları bölümünde yönetici olarak çalışmaya başlamış, Marmara Universitesi Insan Kaynakları ve Geliştirme Bölümünde de yüksek lisans derecesi almıştır. 2002 yılında Hakan Kırkoğlu’nun eğitim programını birincilikle tamamlayan Meltem Sözübir, aynı zamanda webte (www.onceekmek.com) Edebiyat dergilerinde yazılar yazmakta ve Faculty of Astrological Studies’in sertifika bölümü sınavlarını almaktadır. Evli ve ikiz çocuk annesidir
Eğitim ücreti aylık 225 YTL + KDV’dir.
Ön kayıt yaptırabilirsiniz
Bu yılki eğitim programı Amerikalı astrolog Robert Corre’nin 8 Ekim’de sunacağı seminerle açılacaktır. Bu seminerle ilgili bilgileri için tıklayınız
Dersler 14 Ekim günü başlıyor. Ancak önkayıt yaptıran öğrenciler birlikte, daha önce bir tanışma toplantısı düzenleyeceğiz.
Başlangıç seviyesine ön kayıt yaptırmak için lütfen konu kısmına GB2006/07 yazarak e-posta gönderiniz. E-postanızda adınız, soyadınız, telefon numaranızla birlikte, kendinizi tanıtarak, Astroloji öğrenme hedeflerinizden ve arzularınızdan söz ediniz. E-posta için tıklayınız.
Ansiyen Yunan, Ortaçağ ve Rönesans Astroloji Derslerine kayıt yaptırmak için lütfen konu kısmına Klasik2006 yazarak, kendinizi tanıtan bir e-posta gönderiniz ve iletişim bilgilerinizi ekleyiniz. E-posta için tıklayınız.
Teşekkür ederiz.
Göklerin Bilgeliği Okulu